tala fou

tala fou

O le a le eseesega i le va o le VFD, regenerative unit ma le 4 quadrant vfd

O le VFD (Variable Frequency Drive) o se ituaiga o masini e fa'aosoina ai se afi eletise e ala i le fesuia'iina o le alaleo ma le voluma e tu'uina atu i le afi. E faʻaaogaina e faʻatonutonu ai le saoasaoa ma le faʻamalosi o le afi, ma avea ai o se fofo malosi mo le tele o mea tau pisinisi. K-Drive ofo KD100 & KD600M la'ititi Vector VFD ma KD600 maualuga faatinoga VFD.

O se iunite toe fa'afouina, i le isi itu, o se masini e mafai ona fa'asusuina le tele o le malosi e fa'atupuina e se afi pe a fa'aitiitia pe taofi. O le malosi lea e fa'aliliuina ma toe fa'afo'i atu i totonu o le eletise, ma maua ai le fa'asaoina o le malosi ma fa'aitiitia ai le vevela. CL100 regenerative unit o la tatou RBU aupito lata mai ma le maualuga maualuga ma le tau talafeagai, lea e faʻaaogaina lautele i le elevator application.

O le 4-quadrant VFD o se ituaiga o VFD e mafai ona pulea le afi i vaega uma e fa o le saoasaoa-torque curve. O lona uiga e mafai ona tu'uina atu uma le malosi o le ta'avale ma le toe fa'afouina o le taofi, fa'atagaina le pulea sa'o o le afi i itu uma i luma ma tua. CL200 4-quadrant VFD e mafai ona fesoasoani e faʻasaoina le malosi ma faʻaleleia le malosi.

I se aotelega, e ui o le VFD o se masini afi e fesuisuiaʻi le tele o le eletise ma le voltage e tuʻuina atu i le afi, o le regenerative unit o se masini e mafai ona faʻafefe ma fafaga le tele o le malosi, ma o le 4 quadrant VFD o se ituaiga patino o VFD e maua ai saʻo. fa'atonu i vaega uma e fa o le pi'o-saosaoa.

Faʻafeiloaʻi e siaki la matou upega tafaʻilagi mo nisi faʻamatalaga e uiga i la matou oloa.

合集


Taimi meli: Me-22-2024